Loading...

Bröllopsfilmare Malmö | Österlen | Skåne

Home / Bröllopsfilmare Malmö | Österlen | Skåne

Bröllopsfilm Skåne

Vi är bröllopsfotografer baserade i Simrishamn, Österlen. Som bröllopsfotograf skapar vi fina minnen utifrån era önskemål och er planering av dagen. Förutom bröllopsfoto erbjuder vi även bröllopsfilm.

Att hitta en bra balans i vårt arbete med er under bröllopsdagen är viktigt. Därför vill vi gärna att ni berättar vad som är viktigt för er att dokumentera och hur vi kan hjälpa er att känna er avslappnade i vår närvaro. När vi fotograferar och filmar bröllop strävar vi efter att visa det unika med just er och hur ert bröllop var. Eftersom vi inte är något stort team med massor med utrustning brukar vi inte märkas speciellt mycket och ta stor plats utan vi finns där som en del av ert firande.

 

Bröllopsfoto och Film

Att kombinera bröllopsfotografering och bröllopsfilm är vår specialité där vi känner att vi kan erbjuda våra bröllopspar något mer unikt. Ni får rörliga bilder i form av en fin bröllopsvideo och fina bröllopsbilder i samma stil. Som bröllopsfotograf och videograf är det viktigt att kunna vara flexibel och anpassa sig till snabba förändringar som kan ske under en bröllopsdag.

Att planera för att ha gott om tid för porträtt fotograferingen och för att spela in bröllopsfilmen är viktigt för att ni ska kunna slappna av och vi ska kunna göra det absolut bästa jobbet och leverera det bästa slutresultatet till er. Att smita iväg en sväng under festen när solen är på väg ner är verkligen att rekommendera. Ni får lite andrum, chansen att vara här och nu, samtidigt som ljuset är magiskt och blir ett fint avslut på vår dokumentation av ert bröllop. Vi ser mycket fram emot äran att få vara en del av ert firande och att föreviga er kärlek på bild, både still och rörlig.