Loading...

Framkalla foton till canvastavlor

Home / Framkallning / Framkalla foton till canvastavlor
I dagens moderna tider glömmer man allt som oftast att framkalla sina digitala bilder som samlas på en mängd olika enheter. Spridningen är snabb och enkel men tänk på att tekniken är känslig och om du inte lagrar dina bilder säkert kan många fina minen gå förlorade. Därför rekommenderar vi alla våra kunder att åtminstone skriva ut bilderna i ett mindre format ifall tekniken skulle strula. Att förlora bilder från en så viktig dag som bröllopet är förstås inte roligt så att printa bilderna förlorar ni aldrig på.

Att göra större utskrifter och att även framkalla era favoritfoton till canvastavlor blir till en trevlig inredningsdetalj och ett fint minnesmärke i hemmet. Ni kan enkelt beställa canvastavlor hos canvasonline.se i flera olika format. En större tavla passar utmärkt i vardagsrummet och de mindre blir till en fin detalj i till exempel hallen.

Comments(0)

Leave a Comment