Loading...

Skapa ditt drömbröllop

Home / Bröllop budget / Skapa ditt drömbröllop

Bröllopsfotografer-Stockholm-Bröllopstrender-2014

Håller ni på att planera ert bröllop men behöver mer inspiration för att få till det precis så som ni vill ha det?

Att hitta en stil på bröllopet som passar er personlighet och samtidigt är trendig är inte helt lätt och alla tips och idéer är då värdefulla. Som en hjälp för er trendspaning när det gäller stil, färg, klänning, musik och allt annat som har med er bröllopsdag att göra så har “STYLIGHT” publicerat en guide över de allra hetaste bröllopstrenderna för att hjälpa er att skapa just ert drömbröllop. Vill ni ha ett sagobröllop med tema romantik eller passar retro er bättre? Spana in guiden och sätt er stil. Som bröllopsfotografer gillar vi bröllop med teman eftersom bilderna också får en trevlig framtoning och en helhet som blir trevlig att titta på. Lycka till med er planering!

Ni hittar guiden här: Bröllopstrender

Comments(0)

Leave a Comment