Loading...

Bröllopsfotograf Stockholm: Tips

Home / Bröllopsfotograf / Bröllopsfotograf Stockholm: Tips

Så får ni personliga och avslappnade bröllopsbilder

Hur kan ni som brudpar enklare känna er avslappnade framför kameran? Givetvis spelar fotografen en viktig roll i sammanhanget men ni kan även själva fundera kring en del saker för att inte vara så spända och på det sättet få bättre bröllopsbilder. Här kommer några tips som vi kan ge till er:

1. Lär känna fotografen lite innan själva fotograferingen, om det finns möjlighet till en provfotografering innan så ta den möjligheten för det ger både er och fotografen ett bättre samspel.
2. Föreställ att personen som fotograferar er är någon ni känner så blir det enklare för er att slappna av.
3. Fundera inte så mycket kring poseringar och var ni ska titta, var i ögonblicket och framförallt, var med varandra. Om fotografen vill att ni ska göra något speciellt säger han eller hon till. Men om ni har egna bildidéer så nämn gärna det för fotografen eftersom han/hon inte är någon tankeläsare.
4. Om ni har något som ni inte vill göra på bild så berätta det för fotografen innan fotograferingen börjar så slipper ni få instruktioner som känns jobbiga för er och ni kan slappna av eftersom den frågan inte kommer.
5. Tipset för att fotograferingen ska blir mer lyckad och att ni ser gladare och piggare ut är att sova ordentligt innan, inte dricka alkohol och äta stark/salt mat dagen innan, tänk positivt och om fotografen vill ha er uppmärksamhet: Le, skratta och spontankyss varandra!

Comments(0)

Leave a Comment