Loading...

Vinterbröllop – Winter wedding – wedding palace St.Petersburg

Home / Bröllopsfotograf Stockholm / Vinterbröllop – Winter wedding – wedding palace St.Petersburg

Bröllopsfotografering i ett vackert bröllopspalats

Några bilder från ett kallt vinterbröllop i Rysslands kulturhuvudstad St.Petersburg. Vackra bröllopsbilder blev det trots att det var väldigt kallt. Solen gjorde verkligen sitt när vi fotograferade paret utomhus och framhävde den magiska och drömska känslan vi eftersträvar i våra bilder. Fler bilder från Olga och Andrejs bröllop

Wedding photography in a beautiful wedding palace

Some pictures from a cold winter wedding in the cultural capital of Russia, St. Petersburg.  We captured beautiful wedding photos,even though it was very cold. The sun really helped when we photographed the couple outdoors and emphasized the magical and dreamy feeling we strive for in our pictures. More images from Olga and Andrejs wedding

URVAL UR PORTFOLIO BRÖLLOPSBILDER BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM

Comments(0)

Leave a Comment