Loading...

Svartvita bröllopsbilder

Home / Black and white wedding photography / Svartvita bröllopsbilder

black and white wedding photography

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_

Den minimalism som svartvita bröllopsbilder kan frambringa är väldigt speciellt och ofta blir de väldigt dramatiska. En svartvit bild blir mer tidlös på något sätt och känslan blir ofta större. Kanske beror det på att fokus ligger på objektet och man blir inte distraherad av starka färger. I vår bildstil tillför det svartvita fotografiet ännu mer drömsk känsla, vackert!

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_

The minimalism black and white wedding photography can bring out  is very special and often it becomes very dramatic. A black and white image is more timeless in some way and the feeling is often greater. Maybe it’s because the focus is on the object and you are not  distracted by bright colors. In our image style the black and white photograph brings out even more of the dreamy feel, beautiful!

Comments(0)

Leave a Comment