Loading...

Fotograferingen – en viktig del av ert bröllop

Home / Bröllopsfotograf / Fotograferingen – en viktig del av ert bröllop

Vår specifika bildstil ger annorlunda bröllopsbilder

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_

Att hitta en bra bröllopsfotograf med den stil man önskar kan vara lättare sagt än gjort. När vi fotograferar bröllop så fokuserar vi på det spontana, drömska och poetiska. Våra bilder är oftast varma och lätta och vi vill att det ska kännas naturligt för er att bli fotograferade. Många av våra par nämner att de knappt märkt att de blivit fotograferade vid ett visst tillfälle och bilderna från sådana moment kommer som en mycket positiv överraskning för paret. Bröllopsbilderna från oväntade och spontana moment är oftast de som blir allra bäst och med en trevlig känsla över sig.

Det underbara paret Azalia och Roman gifte sig i Viborg som ligger nära finsk-ryska gränsen. Vädret var perfekt och ganska varmt för att vara höst. Färgerna från löven skapade en trevlig stämning och gav värme till bilderna. Det är så man blir kär i höstbröllop. Fantastiska minnen från deras bröllopsdag  är fortfarande med oss…

Comments(0)

Leave a Comment