Loading...

Bröllopsfotograf i Stockholm…och utomlands

Home / Bröllopsbilder / Bröllopsfotograf i Stockholm…och utomlands

Att tänka på inför sin bröllopsfotografering

I valet av bröllopsfotograf så kan det vara svårt att bestämma vilken stil man vill ha på sina bröllopsbilder och många fotografer tycker man liknar varandra. Bröllopsfotograferingens pris är också en avgörande faktor för många. Ofta lägger man mycket fokus på andra saker inför bröllopsdagen till exempel mat, lokal och transport men mindre på fotograferingen. Det många inte tänker på är att bilderna är det enda fysiska minne förutom ringarna som finns kvar efter bröllopsdagen. Självklart är allt viktigt under bröllopsdagen men vackra bröllopsbilder är något som består under många år framöver. Vissa tror att om man har fina kläder så blir det fina bilder men en lyckad fotografering beror inte bara på det utan mest på fotografens sätt att fotografera.

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_

Ofta så fotograferar vi bröllop i Stockholm men ibland så åker vi iväg på bröllopsfotograferingar även utomlands. Att få den möjligheten är utvecklande och inspirerande. Paret nedan fotograferade vi i höstas i Viborg. Destination weddings är en växande trend och behöver inte innebära högre kostnader beroende på hur man planerar.

Vår vision är att ge varje bröllopspar något unikt. Vår stil är en blandning av klassiska vackra bröllopsbilder men även dokumentär stil och ren konst. I och med det får ni variation i bilderna och förhoppningsvis så känner ni att ni är unika med just era bilder. Det naturliga, drömska och varma är något som är återkommande i vår bildstil.

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_Fler av våra underbara bröllopspar:
Caroline & Christian   Julia & Vladimir   Julia & I   Viktoria & Igor   Ulrika & Michael   Marie & Daniel   Lynda & Bin   Paula & Tomas

Comments(0)

Leave a Comment