Loading...

Bröllopsbilder i reportage eller iscensatt stil

Home / Bröllopsbilder / Bröllopsbilder i reportage eller iscensatt stil

I vårt arbete som bröllopsfotografer i Stockholm har vi kommit fram till att ni som bokar oss får ut mest av bröllopsdagens bilder om vi blandar reportagestilen med mer iscensatta bilder. När vi säger iscensatta bilder menar vi inte energilösa uppställda bilder med moderiktiga poseringar utan bilder där vi skapar små avslappnade scener, allt för att det ska kännas naturligt och roligt, och för att få mysiga, romantiska och energifulla bilder. Vi är alla olika och många känner sig lite nervösa framför kameran. Genom att skapa dessa små scener har vi märkt att bröllopsparen har lättare att slappna av och då kommer mycket spontanitet i bilderna.

Bröllopsfotograf Stockholm Reportage Bröllopsbilder

Comments(0)

Leave a Comment