Loading...

Vackra bröllopsbilder i naturen

Home / Bröllopsbilder / Vackra bröllopsbilder i naturen

 

Att ta porträttbilderna ute i naturen är ett självklart val för oss och stämningen vädret sätter på bröllopsbilderna är det som gör bilderna så unika. Även om det regnar på bröllopsdagen så finns magin ändå där och känslan i bilderna är ett samspel mellan bröllopsparet och naturen runt omkring. Oavsett vädrets makter så är kärleken starkast, låt inte dåligt väder påverka ert humör. Om det stormar för mycket och det blir jättejobbigt att genomföra fotograferingen så har ni alltid möjligheten att boka en andradagsfotografering då vädrets makter lugnat sig lite. Det är alltid bra att planera fotograferingen så att man har en reservplan ifall att man behöver söka skydd från regnet, under träd, något fint café eller restaurang, museum, växthus och så vidare…och ha med sig ett fint stort paraply!

Bröllopsfotograf_Stockholm_Porträttfotograf_Stockholm

We offer destination wedding solutions all over the world!

Comments(0)

Leave a Comment