Loading...

Intressanta detaljer till bröllopet

Home / Bröllopsbilder / Intressanta detaljer till bröllopet

För att förstärka helhetsintrycket på bröllopet kan man använda intressanta detaljer för att sätta sin egna unika prägel på sitt bröllop och få bröllopsbilder med extra fin känsla och atmosfär. Det kan gälla saker som att bröllopsklänningen har någon detalj som matchar en detalj på mannens kostym men det kan även gälla dekorationer och andra utsmyckningar. Det finns par som använder sig av ett genomgående tema för hela bröllopet, det populäraste av alla är nog tema rosa…Nätet kryllar av inspirations-sajter för bröllop med tips och idéer för bröllop i alla storlekar så det är bara att ge sig ut och leta efter vad man gillar. Vårt tips är att ni tänker utanför ramarna och satsar på något som känns rätt för er, hur enkelt eller glamoröst ni än vill att stilen ska vara. Det är er dag så det är ni som bestämmer!

Intressanta detaljer till bröllopet

Comments(0)

Leave a Comment