Loading...

Regn på bröllopet

Home / Bröllopsbilder / Regn på bröllopet

Bröllopsfotografering i regn – ingen panik!

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_

Vi har ofta fått frågan vad man gör om det regnar på bröllopsdagen. Varför blir man så orolig, det blir inte vi! Ofta ger det något extra i bröllopsbilderna. Det gäller för fotografen att vara förberedd på regn och flexibel med bildidéer även om det regnar.

Om det inte regnar allt för mycket räcker det att använda ett fint paraply eller gå in under träden. Om det regnar för mycket så kan man kanske hitta något mysigt kafé, restaurang, museum eller liknande med trevlig atmosfär eller om paret önskar så kan man flytta porträttfotograferingen till nästa dag. Hos oss kan ni alltid boka en andradagsfotografering om ni inte vill ha er session när det regnar eller bara om ni vill ha fler bilder.

Vissa hävdar även att om det regnar på bröllopsdagen så ger det lycka till paret! ❤

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_Några av våra underbara bröllopspar:
Caroline & Christian   Julia & Vladimir   Julia & I   Viktoria & Igor   Ulrika & Michael   Marie & Daniel   Lynda & Bin   Paula & Tomas

Leave a Comment