Loading...

Tips från er bröllopsfotograf

Home / Bröllopsbilder / Tips från er bröllopsfotograf

Så får ni finare bröllopsbilder från er bröllopsfotografering

Bröllopsbilderna – är vad ni kommer ha som minne från er underbara dag. För att göra fotograferingsprocessen lättare så kommer vi ge några råd och enkla tips om hur man på bästa sätt genomför en bröllopsfotografering.

Bestämma bröllopsscenariot.
När ni tänker igenom programmet för bröllopet så prata med er bröllopsfotograf. Det finns många detaljer att ta hänsyn till när det gäller foto. Fotografen kan ge tips på när det är lämpligast att ta tillexempel porträttbilderna, till exempel så ger förmiddagssolen starkt ljus i ansiktet och det blir hårda skuggor. Senare på eftermiddagen så är ljuset blir mjukare och tonen på bilderna blir trevligare och ni får finare bröllopsbilder.

Förklara för fotografen exakt hur ni vill se ut på bilderna.
Alla har olika uppfattningar om vad som ser bra ut på bild, därför kan ni förklara för fotografen hur ni helst vill bli fotograferade. Ni kanske inte gillar hur ni ser ut på bilder när ni inte ler så att fotografen kan säga till. Innan bröllopet kan ni även provfotografera er genom en ”LoveStory” fotografering där ni tar romantiska porträttbilder, ni får då inblick i hur fotografen jobbar och får öva inför den kommande bröllopsfotograferingen.

Låt inte gästerna störa under fotograferingen.
Vanligtvis så finns det vid varje bröllop en person som anser sig “nästan professionell” fotograf. Tyvärr så tar den personen uppmärksamhet och tid och helt enkelt stör fotografen i sitt arbete . Så be gärna en sådan ”fotograf” att inte blanda sig i den bokade fotografens arbete så slipper er bröllopsfotografering påverkas negativt.

Försök att inte posera.
Slappna av och bete er naturligt så blir resultatet bra.

Tänk inte på att ni blir fotograferade.
En bra fotograf kan få många bra bilder, utan att ni ens märker det. Det kan se onaturligt ut om ni ler “på kommando”. Försök att slappna av och inte titta in i kameran hela tiden, då blir det lättare att fånga riktiga känslor.

Glöm inte att le.
Titta inte ner under ceremonin och be gästerna att inte göra det heller. Med huvudet högt och med ett leende på läpparna ser ni mycket mer attraktiva ut.

bröllopsfotograf_Stockholm_bröllopsbilder_bröllopsfoto_Några av våra underbara bröllopspar:
Caroline & Christian   Julia & Vladimir   Julia & I   Viktoria & Igor   Ulrika & Michael   Marie & Daniel   Lynda & Bin   Paula & Tomas

Klicka här för att boka bröllopsfotografering eller ”LoveStory” och se våra  priser!

/Era bröllopsfotografer i Stockholm JNS Vision – Där visioner blir till verklighet!

Comments(0)

Leave a Comment