Loading...

Romantiska bilder “LoveStory”

Home / Bröllopsbilder / Romantiska bilder “LoveStory”

Porträttfoto för alla kära! 

Förutom bröllopsfotografering erbjuder vi även porträttfotografering! Om ni önskar romantiska bilder på er så rekommenderar vi en “LoveStory” fotografering hos oss. För brudpar är det ett unikt tillfälle att prova på att stå framför kameran innan den kommande bröllopsfotograferingen och få insikt i vårat arbetssätt. Klicka här för att se bilder från en “LoveStory” provfotografering! Kontakta oss för mer information om ni vill veta mer angående utformning och pris!

Comments(1)

  • Elinor Andersson
    April 13, 2012, 9:37 pm  Reply

    Jag och min stora kärlek träffades genom min bror. Det var verkligen kärlek direkt vi träffades <3. Nu har vi varit tillsammans i 3 1/2år och planerar för bröllop i augusti, och bebisplaner finns också ;). Kan bara säga att jag aldrig varit lyckligare och att jag verkligen funnit mannen i mitt liv :).

Leave a Comment