Loading...

Bröllopsfotograf Stockholm

Home / Tips till brudpar / Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf i Stockholm och över hela Sverige!

Är ni på jakt efter en bröllopsfotograf i Stockholm, Norrtälje, Uppsala, Linköping…? Inga problem, vi jobbar från Luleå i norr till Malmö i söder!

Yrket bröllopsfotograf blir mer och mer populärt och i och med det blir det svårare att hitta en fotograf som passar just ert bröllop. De nygifta gillar att visa sina bröllopsbilder för sina vänner, släktingar, medarbetare på jobbet, de vill ha bilder på sin stora dag och ett minne som varar. Naturligtvis vill de ha vackra, ljusa  bilder som speglar kärleksatmosfären. Därför funderar man över vem man ska ge det ansvaret, gäster, föräldrar, eller ska man anlita en professionell bröllopsfotograf.

Om paret bestämmer sig för att anlita en bröllopsfotograf uppstår nästa fråga, vilken fotograf ska man välja, som kan fånga in alla deras upplevelser, glädjestunder, spänningar och skratt.
Tips till brudparet innan fotograferingen

En bra professionell fotograf på bröllopet skiljer sig från en vanlig fotograf genom egenskapen att se en bild innan den skapas. Därför spelar utrustningen mindre roll, det viktigaste är att fotografen har bra förmåga att uppfatta sin omgivning och agera därefter.

Vi brukar blanda iscensatta bilder med bilder i mer reportagestil så att de levande känslorna och de lyckliga stunderna syns i era ansikten.  Vi som era bröllopsfotografer kan vara med er hela dagen och ni kan välja om ni vill ha iscensatt fotografi, reportage eller en blandning av dessa.

Om ni är intresserade av vårt arbete, kontakta oss gärna,vi är alltid glada att svara på era frågor!

Era fotografer, Natalia & Jocke

Comments(0)

Leave a Comment