Loading...

Vackra platser för bröllopsfotografering

Home / Bröllopsbilder / Vackra platser för bröllopsfotografering

Vackra platser för bröllopsfotografering runt om i Sverige!

Vi har varit på många fina platser runt om i Sverige och här kommer några tips på vackra platser där ni kan fotograferas:

  • LINKÖPING: Det finns många trevliga platser att välja mellan för sin bröllopsfotografering i Linköping, en av våra favoritplatser är utan tvekan Gamla Linköping som är fylld av en romantisk atmosfär som ger era bröllopsbilder en annorlunda och varm känsla. Sen är självklart en promenad kring Stångån där man kan bli ett med naturen och ta fina bilder ett måste.
  • STOCKHOLM: Botaniska trädgården är ett trevligt ställe att förevigas på, där kan ni slappna av och njuta av en trivsam promenad bland all växtlighet och få massor med skönhetsupplevelser vilket ger bilderna massor med liv! Observatoriekullen ger en fin utsikt och i Hagaparken finns det många fina platser att ta bröllopsporträtten på.
  • NORRTÄLJE: Den här idylliska lilla staden är väldigt populär på sommaren, i mitten av staden flyter Norrtäljeån som sedan mynnar ut i Norrtäljeviken vilket kan skapa en trevlig atmosfär för bröllopsfotograferingen. Sen kan man alltid bege sig ut på de mindre öarna runt omkring, vilket gör att det nästan finns oändligt med fina platser kring Norrtälje!
  • GÖTEBORG: Nya Älvsborgs Fästning är en annorlunda och vacker miljö för er bröllopsfotografering. I Karoliner-kyrkan kan ni vigas, den är en av de bäst bevarade karoliner kyrkorna och även en av få kvarvarande karoliner kyrkorna.

Vackra_platser_för_bröllopsfotografering

Comments(0)

Leave a Comment